Home » Hidroizolatii » Hidroizolaţii şi termoizolatii la radier şi fundatii, hidroizolaţii parcări subterane şi supraterane

Hidroizolaţii şi termoizolatii la radier şi fundatii, hidroizolaţii parcări subterane şi supraterane

Cere oferta / informatii

Realizăm hidroizolaţii adecvate pentru etanşarea tuturor tipurilor de fundaţii, case, parcări, parcări subterane, platforme de trafic, şantiere industriale, etc. Membranele folosite sunt de trafic intens cu înaltă performanţă hidroizolante asigură o durabilitate remarcabilă şi cicluri de viaţă îndelungate.

 

Furnizori:
Membrane bituminoase si PVC: BAUDER
Membrane de cauciuc EPDM: FIRESTONE
Membrane geosintetice: RAVAGO
Polistiren panta si standard: AUSTROTHERM

 

Membranele pentru hidroizolatii sunt achizitionate de la producatori de renume din tara sau din strainatate, sunt insotite de certificate de calitate, declaratii de conformitate, certificate de garantie.
Materialele auxiliare folosite la hidroizolatii (aerisitoare, guri de scurgere, parafrunzare, emulsii, masticuri, etc.) sunt achizitionate, in general, de la aceiasi producatori sau importatori si sunt insotite de documentele legale necesare.

Folosim o tehnologie moderna si ne adaptam in permanenta la exigentele din ce in ce mai mari din punct de vedere al calitatii lucrarilor de hidroizolatii.

Asigurăm garanţie între 5-10 ani în funcţie de materiale şi straturi.